Discussion Forums

backporting to blackbox

General questions and chit-chat about the ECU+.

backporting to blackbox

Postby ilikespeeding » Wed Apr 09, 2008 3:17 pm

now that ECU+ is has ended retail, is there anyway blackbox users can pay a fee to have updated software or anything? Just an idea.
ilikespeeding
 
Posts: 24
Joined: Sat Oct 07, 2006 5:32 pm

Postby tlcoll1 » Wed Apr 09, 2008 8:49 pm

It's not really feasible to backport the silver box code to the black box. The two are now completely different, software-wise, so it'd be a huge amount of work to backport even the compatible features. The upgrade path was always black box->silver box, and it was really cheap for a while to do so. Unfortunately, at this point, the black box folks have missed the boat - the black box units "are what they are."

Tom
tlcoll1
Site Admin
 
Posts: 1512
Joined: Sun Jun 13, 2004 1:01 am
Location: Odenton, MD

Postby ilikespeeding » Thu Apr 10, 2008 1:08 am

Damn...well surely I can get a used silver box from eBay? How easy is the swap?

If this doesn't work...I might have to run to eManage or maybe a standalone. I really like ECU+ now and dont want to get rid of it.
ilikespeeding
 
Posts: 24
Joined: Sat Oct 07, 2006 5:32 pm

Postby tlcoll1 » Fri Apr 11, 2008 10:01 pm

If you have a PnP black box, then there's very little effort to switch to a PnP silver box unit. If you wired it yourself, well, you'll be doing that again. :D

The silver box ECU+ certainly isn't going to be any tougher to install and use than any other option, especially since you already know about the ECU+.

Tom
tlcoll1
Site Admin
 
Posts: 1512
Joined: Sun Jun 13, 2004 1:01 am
Location: Odenton, MD


Return to General Q&A

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron