Page 1 of 1

ft/lbs or Nm

PostPosted: Mon Sep 22, 2008 1:12 pm
by Barracuda
Hey, I have a stupid question:

I installed ECU+ using metric units, Will dyno mode show Nm or ft/lbs as torque?



Thanks

Re: ft/lbs or Nm

PostPosted: Mon Sep 22, 2008 6:49 pm
by honki24
lol, try it.

Re: ft/lbs or Nm

PostPosted: Sat Sep 27, 2008 10:38 pm
by tlcoll1
Foot-lbs. Should it be newton-meters? Also, you crazy non-Americans still use horsepower, right?

Tom

Re: ft/lbs or Nm

PostPosted: Thu Oct 02, 2008 1:22 pm
by Barracuda
foot-lbs?? Oh my, I got buckets of torque! We use both... Thou car dealers/manufacturers use Kilowatts in their brochures.. but the people are still more familiar with Horsepower. 8)