Page 1 of 1

P0300 EVER GOING TO GET FIXED??

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 4:33 am
by 4g636
Just wondering if the P0300 Code is ever going to be fixed. I have been patiently waiting for a fix. Want to keep ecuplus, but I may have to go with Link if it doesnt get resolved soon.

Re: P0300 EVER GOING TO GET FIXED??

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 3:04 pm
by honki24
Get a lancer?

:-) Sorry, I know that doesn't help.

Re: P0300 EVER GOING TO GET FIXED??

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 10:51 pm
by tlcoll1
As far as I knew, P0300 was only a problem on the EVOs. I was working with someone on an EVO, but that effort kind-of fizzled out. 4g636 - if you're willing to spend some quality time testing out some things, we can try to get it resolved for you. That likely will resolve the problem for others as well.

To help, e-mail me and we can get started after I get the latest ECU+ release out. On your end, you'll be updating firmware and sending me logs. I make a change, and you send me more logs. There's some time investment there, but nothing hard.

Tom

Re: P0300 EVER GOING TO GET FIXED??

PostPosted: Fri Aug 28, 2009 11:51 am
by 4g636
I'm willing and able. I just need the update for the gui uploader, since I'm not the greatest with DOS. My email is Turbo4g6321@aol.com
Email me whenever you are ready to start this. I have been driving with this problem for quite sometime, and it is wearing out my ignition. :D

Re: P0300 EVER GOING TO GET FIXED??

PostPosted: Wed Nov 18, 2009 12:40 am
by tlcoll1
I'm ready to work on your P0300 issue. E-mail me at support@ecuplus.com, and include a driving-around log and a COMPLETE list of what's on your car.

Tom